Fjellreven Greenland No. 1 Special Edition

kr 3.499

Klassisk jakkemodell i G-1000 Eco, her med kontrastfarge og skinndetaljer. Fast hette, to brystlommer og glidelås som dekkes av en knappestolpe.

Varenummer: F82271 Kategorier: ,

Beskrivelse

Mer om Fjellreven Greenland No. 1 Special Edition

Fjällrävens mest klassiske jakke, her med det samme snittet som da grunnleggeren Åke Nordin sydde originalen av en en slitesterk teltduk hjemme i Örnsköldsvik i 1968. Denne enkle førstemodellen ble laget for klatrere og har to brystlommer. (Håndlommene på Greenland Jacket tilkom i en senere versjon, da jakken ble populær hos en bredere skare friluftsfolk i 1970-årene).

Fast hette og glidelås med knappestolpe foran og knappejustering på mansjettene. Denne spesialutgaven av jakken har kontrastfarge over skulderpartiet og på baksiden av ermene, og den har kantebånd i skinn langs hetten og på mansjettene. Materialet er vind- og vannavvisende G-1000 Eco med gjenvunnet polyester og økologisk bomull.

Det slitesterke stoffet ventilerer effektivt ut fukt når du beveger deg. Jakken kan impregneres med Greenland Wax, slik at du får ekstra beskyttelse mot vind og vær, noe som også forlenger jakkens levetid.For hvert eksemplar som selges av jakken Greenland No. 1 Special Edition, går 5 euro til forsknings- og støtteprosjekter som bidrar til å bevare den utrydningstruede skandinaviske fjellrevstammen.

Slik vokser du med Fjällräven Greenland Wax!

Egenskaper for Fjällräven Greenland No. 1 Special Edition

  • Varekode: F82271
  • Kjønn: Mann
  • Yttermateriale: G-1000® Eco: 65% polyester, 35% bomull
  • Vekt: 510 g i størrelse M
  • Konsept: Outdoor
  • Ikke-tekstildeler av animalsk opprinnelse:Ja

Tilleggsinformasjon

Farge

, ,

Størrelse

, , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Fjellreven Greenland No. 1 Special Edition”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *